Vrijwilligerswerk doen

x

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Iedereen kan vrijwilliger zijn. Jong en oud, met of zonder ervaring en opleiding. Er is allerlei vrijwilligerswerk: je kunt bijvoorbeeld buiten met planten bezig zijn, actief zijn bij een sport- of muziekvereniging, als chauffeur rijden met een buurtbus of mensen bezoeken die alleen zijn. Er is te veel om op te noemen, voor elke interesse is er wel iets te vinden.

Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo
Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo (onderdeel van Wijkracht) bemiddelt tussen organisaties die vrijwilligers zoeken en vrijwilligers die op zoek zijn naar een vrijwilligersfunctie. Op de website van het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo vind je een vacaturebank met actuele vacatures.

  • Ben je op zoek naar een vrijwilligersfunctie? Bekijk de website dan eens.
  • Wil je als organisatie/vereniging een vacature plaatsen? Vraag dan een inlogcode aan en plaats de vacature.

Op de website is verder veel informatie te vinden over vrijwilligerswerk,  bijvoorbeeld over de verschillende soorten vrijwilligerswerk, over vacatures / de vacaturebank, over verzekeringen en over (mogelijke) vergoedingen. Neem voor meer informatie contact op met het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo. 

Past vrijwilligerswerk bij mij?
Vind je het moeilijk om zelf een keuze te maken en vraag je je af wat bij jou past? Bel een medewerker van het Servicepunt en maak een afspraak. De medewerkers van het Servicepunt helpen graag. Zij bieden zo nodig begeleiding en ondersteuning om vrijwilligerswerk te vinden.

Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo

i

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo is voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk

Hazenweg 121
7556BM HENGELO OV

0889455750
info@servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies - Meer informatie over cookies verberg melding